TRASH THE DRESS

Sunteti sigur că veți obține fotografii fabuloase in ziua nuntii tale, dar de-a lungul timpului tot probabil te gandesti " trebuie să păstrez rochia mea curata , toată lumea se va uita la mine , trebuie să o pastrez curata , trebuie să fie superba pentru primul nostru dans ... " .   
 
Dupa nunta , rochia ta este curățata , și pusa într-o cutie , și stă acolo pentru următorii 30 de ani .... Unele femei doresc să păstreze rochia pentru totdeauna , ca o amintire , sau ca ceva ce sa poata vedea sau purta fiica lor . Și că este o dorință perfect de înțeles . Este o rochie speciala .   
 
Dar dacă vă întrebați ce sa fac cu rochia dupa nunta , de ce nu iei în considerare o sesiune Trash The Dress ( TTD ) cu Forever Memories,? TTD este un mod distractiv , creativ de a purta rochia superba mai mult de o dată , și a obține câteva fotografii creative,fabuloase . Gândiți-vă concret , sexy , libera , diferita, indrazneata . Și rochia ta nu este neaparat " distrusa " - totul depinde de cât de departe doriți sa mergeti ! TTD memories Light - Va vom duce la o locație alternativă - hambar , oraș ,alee , poate o sesiune de fotografie de noapte . Fotografiile tale sunt distractive , sexy si cu siguranta diferite de ziua nuntii tale ! Și rochia ta este ok la sfârșitul sesiunii – o puteți avea în continuare curățata și pusa în cutie ! ( garanții - la fel ca ziua nuntii tale nu putem garanta că nu va fi afectata , dar cu siguranță nu ne propunem asta . ) 
TTD memories Mediu - Un pic mai aventuros - tu și rochia aveti , probabil, de gând să va udati și va fi cu siguranta murdara la sfârșitul sesiunii .  
 
Există o posibilitate sa puteți curăța încă rochia , dar nu există garanții . Nisipul și apa sărată au tendința de a fi dăunătoare pentru țesături delicate ! Acesta este nivelul pe care cele mai multe mirese l-ar alege - acestea pot păstra rochia lor ( deși , probabil, deteriorata ) pentru amintiri fabuloase atât din ziua nuntii lor , și de distracție in sesiunea TTD ! 
Hot Memories ! - Rochia ta este distrusa ... dar oh ... ce fotografii vom face . Cu siguranta sexy - ceva diferit ,poate, - este limitat doar de imaginatia ta . Miresele si-au taiat rochiile , au rupt costumul si pantalonii sotului. Rupe rochia sau da-o jos pentru a fotografia sexy , chiar foarte sexy ! Sau ai putea merge in sălbaticie și să te distrezi - o sesiune de paintball , o drumetie pe munte in rochie si bocanci, un service auto moto sau o plimbare pe motocicleta…  
 
Când ? unde? cum putem realiza sedinta Trash The Dress? Fiecare sesiune TTD este diferita , si depinde de tine ! De obicei nu se fac acestea in ziua nuntii tale tocmai pentru a fi relaxata si sa poti exprima liber si alte trairi inafara de emotiile nuntii- De obicei, după ce vă întoarceți din luna de miere . Sau chiar ani mai târziu, atunci când vei obosi sa mai ti rochia intr-o cutie la pastrare. Evident, sesiunea se face la unul sau mai multe locații alese de dumneavoastră - dacă nu va vin idei unde ati dori să aibă loc sesiunea TTD , doar întrebați -ne . Avem o mulțime de sugestii pentru sesiuni de distracție , si creativitate .

 

Contactati-ne pentru o ofeta personalizata!

 

 

©2014 - toate drepturile rezervate ®FOREVER MEMORIES