OBICEIURI

Felicitări - te-ai logodit !  

Acum vine toată munca grea - dar atât de interesanta ! Aducerea tuturor planurilor și speranțelor și viselor de o viață pentru a face o zi perfecta este o sarcină mare – iti apreciem toata munca, și ne asiguram că vom surprinde fiecare detaliu pentru tine .   

Dar mai important decât detaliile , rochia și florile sunt , momentele - acele mici momente care vin și au dispărut ca un fulger . Îmbrățișări și lacrimi , rasete si iubire - noi suntem acolo pentru a surprinde fiecare moment . Deoarece realitatea este , că nu iti vei aduce aminte de o mulțime de momente din ziua nuntii tale exista fotograful cel care va capta acele amintiri pentru tine - astfel încât să le puteți retrăi , și să le împărtășiti cu familia și prietenii - și, bineînțeles , generațiilor viitoare.   

Acorda ceva timp pentru a explora galeria Forever Memories de nuntă , si o privire la colectiile noastre , și apoi să ne contactezi pentru consiliere . Nici o bătaie de cap , nici o presiune , nici preturi mari - doar o discutie amicala cu privire la nunta ta și la modul în care doriți să realizati toate amintirile dvs..